09.09.2022

Yıldıztepe Hidayet Kızılkaya Camii İbadete Açıldı

Hayırsever İş İnsanı Ramazan Kızılkaya tarafından Battalgazi Yıldıztepe Mahallesi Yeşilçam Caddesi üzerinde yapılıp Müftülüğümüze teslimatı yapılan Yldıztepe Hidayet Kızılkaya Camii ibadete açıldı. Çevre düzenlemesinin tamamının Battalgazi Belediyesince yapıldığı cami için Cuma Namazı öncesi açılış programı düzenlendi. Programa Malatya Valisi sn Hulusi Şahin, Battalgazi Kaymakamı sn Erkan Savar, Malatya Milletvekilleri sn Bülent Tüfenkçi, sn Öznur Çalık, sn Hakan Kahtalı, Battalgazi Belediye Başkanı sn Osman Güder, İl Müftü Vekili sn Hasan Nacar ile İlçe Müftümüz sn Hüseyin Özdemir ve çok sayıda davetli katıldı. Program sonunda İlçe Müftümüz sn Hüseyin Özdemir hocamızın duasıyla açılış gerçekleştirildi. İlçe Müftümüz tarafından kıldırılan cuma namazının ardından hayırsever iş insanı Ramazan Kızılkaya tarafından çıkışta yemek ikramı yapıldı.

Caminin Malatya'mıza, ülkemize hayırlı olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyor, camiyi yapan hayırsever büyüğümüz Ramazan Kızılkaya beyefendiye de sağlıklı, bereketli ömürler diliyoruz.