12.08.2022

Yatılı Yaz Kur'an Kursu Kampının Kapanış Töreni

Battalgazi Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Yatılı Yaz Kur'an Kursu Kampının Kapanış Töreni

Diyanet İşleri Başkanlığımızca ilk kez bu yıl açılması tavsiye edilen ve pilot olarak uygulanan 11 ille birlikte ilimizde de Battalgazi ilçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilip 18 Temmuz'da başlayan ve 70 öğrenciyle sınırlı tutulan Yatılı Yaz Kur’an Kursumuzda öğleden önce 3 saat öğleden sonra 3 saat olmak üzere toplamda altı saat Kur’an-ı Kerim, Temel Dini Bilgiler, Siyer ve Ahlak derslerinin yanı sıra farklı alanlarda atölye çalışmaları, akşam etütleri, sportif faaliyetler ve gezilerin, de yer aldığı sosyal ve kültürel etkinlikler yapılarak dolu dolu geçen kursumuz bugün kapanış törenini ilçe müftü vekilimiz Ferdi Baydüz hocamızın ve Velilerimizin de katılımıyla güzel ve aynı zamanda kurs sona erdiği için hüzünlü bir şekilde yapıldı. Tören sonunda kursiyer hocalarımız tarafından öğrencilere hediyeler takdim edilip Pasta kesimi yapıldı.

Kurs süresince görevli olarak gece gündüz gençlerle beraber olup onları bu bir ay zarfında her açıdan eğiten;

İlçe Vaizimiz Ferdi Baydüz,

İlçe Vaizimiz Harun Zorlu,

İlçe Gençlik Koordinatörümüz DHU M.Suphi Saylan

İH Bayram İçli,

İH Mustafa Tursun,

İH Ebubekir Koçhan,

İH Yusuf Çatma,

İH Basri Haskul,

İH Selim Çetin,

İH Mehmet Ali Korkmaz,

İH Mikail Esmeray,

İH Abdullah Hakan Kıtlık,

İH Ömer Doğru

hocalarımıza canı gönülden teşekkür ederiz. Rabbim bu hocalarımızın emeklerini boşa çıkarmasın. Rabbim bu hocalarımızın şefklerini, azimlerini artırsın.

Kursumuza Maddi katkıda bulunup iaşesini karşılayan, gençlerimizi en iyi şekilde yiyip içmeleri için cani gönülden çalışan;

İH Abdülkadir Ateş

İH Mehmet Refik Metin

İH Şükrü Gezen

İH Sabahattin Okumuş

İH Hüsamettin Gürsul

İH Hasari Çınar hocalarımıza

öğrencilerimiz ve velilerimiz adına canı gönülden teşekkür ederiz.