13.06.2022

4-6 YAŞ MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZ YIL SONU ETKİNLİĞİ ve KADİM OYUNLAR ŞENLİĞİNDE DOYASIYA EĞLENDİ.

Doğanşehir İlçe Müftülüğü tarafından Müftülük 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik olarak hayata geçirilen “Kadim Oyunlar Şenliği” kapsamında çocuklar için İlçemiz Esentepe parkında şenlik düzenlendi.

Doğanşehir İlçe Müftüsü Tayyip TÜZ’ün yanı sıra 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğrencileri, öğrenci velileri ve çok sayıda çocuğun katıldığı şenlikte İhtiyaç odaklı Kur'an kurslarında eğitim alan kursiyerlerden gönüllü olanlar arasından belirlenen kişiler, çocukluklarında oynadıkları oyunları 4-6 yaş grubu öğrencilere öğreterek beraberce çuval yarışı, yumurta taşıma, halat çekme, ip atlama,sek sek gibi unutulmaya yüz tutmuş yarışmalarda mücadele ederek doyasıya eğlendiler.