13.06.2022

4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarında Eğitim Gören Minikler İçin Yıl Sonu Programı Düzenlendi.

Doğanşehir İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören minikler için yıl sonu programı düzenlendi.

Doğanşehir İlçe Müftülüğü 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrenci ve öğretmenleri tarafından, İlçe Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen yıl sonu programı, öğrencilerin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programda öğrenci velilerine hitap eden İlçe Müftüsü Tayyip TÜZ, 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarına halkımızın büyük bir teveccüh gösterdiğini, kurslarda eğitim gören 91 öğrencinin neredeyse tamamına yakınının Kur’an’a geçtiğini, küçük yaşta verilen dini eğitimin önemli olduğunu , 4-6 Yaş Kur’an Kurslarına daha fazla önem verilerek sonraki yıllarda kursların sayısını artıracaklarını söyledi.

Programda, öğrencilerin sunumları ve gösterileri büyük ilgi ve beğeni ile takip edildi.

“4-6 Yaş Kur’an Kursları Yıl Sonu Programı”, yıl boyunca kurslarda eğitim alan öğrencilere madalya ve mezuniyet diploması takdimi ile sona erdi.