24.10.2014

Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ nda Kadınlara Yönelik Program Düzenlendi

Malatya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlileri tarafından 2014 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Eyüp Sultan Camii’ nde kadınlara yönelik bir program düzenledi.

Program Eyüp Sultan Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Fadime GÖKHAN’ ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı’ nın hazırlamış olduğu “Cami ve Gençlik” konulu sinevizyon gösterisinin ardından Eyüp Sultan Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Sümeyye ÇİLOĞLAN, Karakaş Kız Kur’an Kursu ve Çöşnük Kız Kur’an Kursu öğrencileri hazırlamış oldukları ilahileri sundular. Merkez Vaizi Fatime GEÇİCİ tarafından verilen “ Kur’an ve Gençlik” konulu vaazın ardından Çöşnük Kız Kuran Kursu Öğreticisi Figen AYTEKİN okunan hatimler için hatim duası etti.

Çok sayıda kadının katıldığı ve ilgiyle takip edilen programın sonunda katılımcılar program dolayısıyla duydukları memnuniyeti dile getirdiler.