07.08.2020

Turgut Özal Üniversitesinde Gençlik Merkezi Açılacak

İl Müftü Yardımcımız Fikriye ÖZKAN, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürümüz Mustafa KÜÇÜKARSLAN ve İl Gençlik Koordinatörü Vaizimiz Feyza UÇAR ile birlikte 07.08.2020 Cuma günü Turgut Özal Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkan Vekili Alper KARAKURT’u ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Müftülüğümüzün gençlik çalışmaları hakkında bilgiler veren İl Müftü Yardımcımız ÖZKAN, bu çalışmalarla gençlerin; bilgi, ahlak, erdem, estetik, ruh güzelliği, adalet ve merhamet duygusuyla yetişmelerine, milletimizi bir araya getiren değerlerin, insani haslet ve faziletlerin nesilden nesile aktarılarak üretilmesine katkı sağlayacak; toplumun geleceğe umutla bakabilmesi için insani erdemlerle donatılmış, her yönden iyi yetişmiş, ruhen ve bedenen dinamik bir gençliğe sahip olmanın, gençlerin sorumluluk sahibi olması, yeteneklerini geliştirmeleri, gönüllerinin sevgi, şefkat ve merhamet hisleri ile yoğrulmasının amaçlandığını belirtti.

Gençlik Koordinatörümüz Vaiz Feyza UÇAR ise, İl Gençlik Koordinatörlüğünün Misyon ve Vizyonu ile bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Daire Başkan Vekili Alper KARAKURT da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlere yönelik çalışmalara sonuna kadar destek olacaklarını belirtti.

Turgut Özal Üniversitesinde Gençlik Merkezi açılması ve Manevi Danışman görevlendirilmesi yönünde mutabakata varıldı.