26.11.2020

TDV Tarafından Sayın Valimize Teşekkür Belgesi Takdim Edildi

İl Müftümüz Veysel IŞILDAR, 25.11.2020 Çarşamba günü Sayın Valimiz Aydın BARUŞ’u ziyaret ederek, Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ tarafından tevcih edilen Teşekkür Belgesini takdim etti.

İl Müftümüz IŞILDAR, Sayın Valimiz BARUŞ’a, Türkiye Diyanet Vakfı’na yapmış olduğu maddi-manevi katkılar ve göstermiş olduğu teveccüh dolayısıyla Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ’ın selamlarını iletti.

İl Müftümüz IŞILDAR; “Türkiye Diyanet Vakfı milletimizin vicdanında büyük bir kabul görmüş, ulusal ve uluslararası çalışmalarıyla da bütün insanlık tarafından büyük takdir toplamıştır. Vakfımıza yapmış olduğu maddi-manevi katkılar ile İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şubesi olarak yaptığımız çalışmalarda bizden desteklerini esirgemeyen Sayın Valimize, Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımız adına şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Sayın Valimiz BARUŞ ise; “Türkiye Diyanet Vakfı, yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirdiği hayri ve sosyal faaliyetlerle yardımsever milletimizin emanetlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Dünyanın farklı coğrafyalarında dini, dili, milleti ne olursa olsun açlık, savaş, kriz ve afet mağdurlarının yaralarını sarmak için gayret gösteriyor. Türkiye Diyanet Vakfı’nın yurt içinde ve yurt dışında mağdur ve mazlum durumda olan kardeşlerimize bu hizmetleri ulaştırarak kardeşliğimizi pekiştirmek ve ülkemizi temsil noktasında önemli faaliyetler sürdürmektedir” dedi.