16.12.2020

Müftülüğümüzden Lösemili Çocuklara Hediye

İl Müftümüz Veysel IŞILDAR, 14.12.2020 Pazartesi günü, İl Müftü Yardımcımız Fikriye ÖZKAN, Aile ve Dini Rehberlik Merkezi Koordinatörümüz Vaiz Saliha AYYILDIZ ve Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Kadın Kolları Üyeleri ile birlikte İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezini ziyaret etti.

Hastanede yatmakta olan lösemili çocuklara ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Yayınlarından oluşan ve içerisinde hikâye, masal ve okuma kitapları, boyama kitapları, boya kalemleri ve dezenfektan olan hediye paketleri İl Müftümüz IŞILDAR ve beraberindekiler tarafından Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof Dr. Ali BEYTUR ve Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Burcu KAYHAN TETİK’e takdim edildi.

İl Müftümüz IŞILDAR, "Lösemili çocuklarımızın bu zorlu yaşam mücadelesine bir nebze olsun destek vermek,  hastalıklarını kısa bir süre için de olsa unutturmaya çalışmak ve yüzlerinde bir tebessüm bırakmak için birer hediye paketi hazırladık. Salgın sebebiyle kendilerini ziyaret edemedik. Hastanelerde tedavi gören tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum" dedi.

Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ali BEYTUR da nazik ziyaretleri dolayısıyla İl Müftümüze ve beraberindekilere teşekkür etti.