11.01.2021

İl Müftümüzden Başarılı Gençlere Destek

İl Müftümüz Veysel IŞILDAR, Gaziantep’te düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Uçan Araba Tasarım Yarışmasında Türkiye 2'ncisi olan Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi ANATOLİA Takımını misafir etti.

08.01.2021 Cuma günü gerçekleşen ziyarette İl Müftü Yardımcımız Fikriye ÖZKAN ve Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Nuri YANBAY da hazır bulundu.

İl Müftümüz IŞILDAR, ANATOLİA Takımı üyelerine Teknofest’te kazandıkları başarının çok önemli olduğunu vurgulayarak, bu tür başarıların hem ilimiz hem de ülkemiz için büyük önem taşıdığını belirtti. Bundan sonraki süreçte de her daim gençlerin yanında olacaklarını ifade eden İl Müftümüz IŞILDAR, başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu ve gençlere TDV Yayınlarından kitap, Diyanet Gençlik Dergisi, para ödülü ve hayırseverlerin katkılarıyla alınan çizim bilgisayarı hediye etti.