25.01.2021

24 Ocak 2020 Depreminin Yıldönümünde Anlamlı Ziyaret

Sayın Valimiz Aydın BARUŞ, 24 Ocak 2020'de meydana gelen, merkezi Sivrice ilçesi olan ve ilimizde dört kişinin hayatını kaybettiği 6,8 büyüklüğündeki depremin 1. yılında, depremzede Ailelere ziyarette bulundu.

Depremde Doğanyol ilçesinde hayatını kaybeden Gazel SAY (32), Yusuf Ali SAY (5), Ayşe Fatma TÜRKMEN (72) ile Mustafa KARA'nın (39) ailelerine taziye ziyaretinde bulunan Sayın Valimiz BARUŞ’a, Milletvekili Öznur ÇALIK, Doğanyol Kaymakamı Talha ALTUNTAŞ, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan BAY, Ak Parti Malatya İl Başkanı İhsan KOCA, ilgili kurum müdürleri, İl Müftümüz Veysel IŞILDAR, İl Müftü Yardımcımız Fikriye ÖZKAN ve İl Gençlik Koordinatörümüz Vaiz Feyza UÇAR da eşlik ettiler.

Sayın Valimiz BARUŞ ve beraberindeki heyet, ailelerin sıkıntılarını dinleyip depremin ilk anından bu yana her zaman ailelerin yanında olduklarını belirterek, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diledi. Ziyaretler esnasında İl Müftümüz IŞILDAR, Kur’an-ı Kerim okuyarak dua etti.