04.03.2021

2021 Yılı Afet Eğitim Yılı Olması

Malatya İl Müftülüğü gençlik çalışmaları bağlamında insani.degerler.toplulugu ile birlikte Deprem Haftası münasebetiyle gençlere "Afet Farkındalık Egitimi" gerçekleştirildi.

Gençlerimize olağanüstü durumlar karşısında nasıl davranılması gerekdiği ile ilgili farkındalık oluşturmak için düzenlenen etkinlik gençler tarafından ilgiyle takip edildi. Böyle bir çalışma için gençlerimiz İl Müftülüğü ve AFAD İl Müdürlüğü’ne teşekkür ettiler.

İl müftülüğü konferans salonunda İl Müftümüz Veysel ISILDAR'ın selamlama konuşmasının ardında AFAD Malatya İl Müdürü Mustafa TÜRKER tarafından gençerimize sunum yapıldı.

İl Müftü Yardımcısı Fikriye ÖZAKAN tarafından Sayın TÜRKER’e TDV Yayınlarından kitap ve Diyanet Gençlik Dergisi hediye etti.