02.04.2021

Prof.Dr. Ali ERBAŞ Malatya Müftülüğünü Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Malatya'da İnönü Üniversitesi kampüsünde inşa edilen İlahiyat Camii ve İslami İlimler Kütüphanesinin açılışının ardında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İnönü Üniversitesi Rektörlüğü ziyaretinden sonra Malatya Müftülüğüne de bir ziyaret gerçekleştiren Prof. Dr. Ali Erbaş, İl Müftülüğüne gelişinde İl Müftüsü Veysel Işıldar  ve Müftülük personeli tarafından karşılandı. Daha sonra İl Müftüsü Veysel Işıldar’dan kısa bir brifing alan  Prof. Dr. Erbaş, İlçe Müftülerini kabul ederek, ilçelerde yapılan faaliyetler hakkında ilçe müftülerinden bilgi aldı. Başkanlık ve taşra teşkilatı olarak daha başta ülkemiz olmak üzere islam alemine hizmet etmek için daha çok çalışmamız gerektiği ifade eden  Prof. Dr. ERBAŞ, çalışmalarında muvaffakiyet temennisinde bulundu. İl Müftüsü Veysel Işıldar ise Prof.Dr. Ali Erbaş’ın gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade etti.