29.04.2021

Hafızlık Kur’an Kursu Öğrencileri Arasında Düzenlenen Hafızlık Yarışmasında Malatya Bölge Üçüncüsü Oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri genel Müdürlüğü tarafından ülke genelinde yapılan Hafızlık Yarışmasında Yeşilyurt İlçesine bağlı TOBB Proje Hafızlık Kız Kur’an Kursu öğrencisi Hayrunnisa ÖZKUL Gaziantep Müftülüğünce düzenlenen Hafızlık Bölge Yarışmasında Bölge Üçüncüsü oldu.

Bölge üçüncüsü olan Hayrunnisa OZKUL’u, TOBB Proje Hafızlık Kız İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Feyzullah ACAR, Kur’an Kursu Öğreticileri ve ailesiyle birlikte makamında kabul eden İl Müftümüz Veysel IŞILDAR, hafızlığın önemine dikkat çekerek dereceye giren öğrenciyi tebrik edip, öğrencinin yetişmesinde emeği olan hocalarına ve anne babasına teşekkür etti. İl Müftümüz IŞILDAR, öğrenciye 500 TL para ödülü ve çeşitli kitaplar hediye etti.