13.08.2021

Hac ve Umre Birim Şefimizin Tayini Çıktı

Kayseri İli Pınarbaşı İlçe Müftülüğüne şef olarak tayin olan Müftülüğümüz Hac ve Umre Birimi Şefi İhsan Saylan’a, İl Müftüsü Vekili Hasan Nacar tarafından hediye takdim edildi.
İmtihan olunduğumuz bu çağda önemli olanın baki kubbede hoş bir seda bırakmak olduğunu belirten İl Müftüsü Vekili Hasan Nacar; Kıymetli şefimiz mesai mefhumu gözetmeden ve hizmet etmekten kaçınmadan güzel hizmetlerde bulundu. Yeni görev yerinde de bu hizmetlerini devam ettireceğine olan inancımız tamdır. Kendisine bundan sonraki hayatında üstün başarılar diliyorum. Hizmet, katkı ve tecrübelerinden dolayı hem şahsım hem de kurumum adına yürekten teşekkür ediyorum. Her daim sohbetimiz, muhabbetimiz, dostluğumuz daim olsun. Haklarımız helal olsun” dedi.
Hac ve Umre Birimi şefi İhsan Saylan ise; Hizmetim süresince kurumuma yakışır bir şekilde görev yaptım. Amirlerimle uyum içerisinde hizmet yürütmeye gayret ettim. Bu süreçte amirlerimizden, büyüklerimizden çok şey öğrendim. Bundan sonra da edindiğimiz bu bilgi ve tecrübelerle daha iyi hizmet etmek için gayret gösterip daha çok çalışacağım. Her türlü destekleri için tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hakkım varsa helaldir, sizlerde haklarınızı helal edin” dedi.