09.09.2021

İl Müftümüz Veysel IŞILDAR Tıp Fakültesi Ögrencileri İle Buluştu

Diyanet Gençik Merkezi İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi gençlerini ve İnsani Değerler Topluluğu öğrencilerini konuk etti.

2021 ocak ayında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi içerisinde açılan Diyanet Genç Ofis faaliyetlerine katılan bir grup genç ile gercekleşen buluşmada İl Müftü Yatrdımcısı Abdullah BEKİROĞLU ve İlahiyat Fakültesi hocalarından Doç. Dr. Recep UÇAR’da bulundular.

İl Müftümüz IŞILDAR, yeni eğitim ve öğretim yılınız hayırlı olmasını diliyorum. Eğitim hayatını bitirip doktorluk mesleğine başlayan kardeşlerimi tebrik ediyorum. İnsana hizmetin daim olduğu kutsal bir mesleğe duaların eksik olmadığı bir mesleğe sahipsiniz. Bu vatana hizmet eden güzde bir kitlesiniz. Ailenizin, Devletimizin bütün imkanları ile bitirdiğiniz okulun ve başladığınız bu mesleğin kıymetini bilmenizi başarılı olmanızı yüce Rabbimden diliyorum.