22.04.2015

MABEK’te Kutlu Doğum Haftası Programı

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle İl Müftülüğümüz, Aile ve Dini Rehberlik Bürosunda görev yapan personellerimiz tarafından, Kredi ve Yurtlar Kurumu Malatya Bölge Müdürlüğüne bağlı Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurtlarında kalan öğrencilerle birlikte, 2015 yılı Kutlu Doğum Haftası ana teması, “Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı” konusunda İlimizde bulunan Malatya Beydağı Konaklama Tesisleri (MABEK)’nde bir program gerçekleştirildi.

Programa Vali Yardımcısı Sayın Latif MEMİŞ, İl Afet ve Acil Durum Müdürü ve Kamp Yöneticisi Hamza DEMİRALP, Müftülüğümüz Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Abdülkerim KELEŞ, Bayan Vaizlerimiz Feyza UÇAR, Saliha AYYILDIZ ve Suriyeli mülteciler katıldı.

MABEK Diyanet Eğitim Merkezinde hizmet veren Kur’an Kursunda eğitim gören öğrencilerin hazırladığı tiyatro gösterisi ve öğrencilerin performansı katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Program sonunda Bayan Vaizlerimiz Feyza UÇAR ve Saliha AYYILDIZ ile programa katılan üniversite öğrencileri tarafından katılımcılara gül dağıtıldı.

MABEK Diyanet Eğitim Merkezine yapılan ziyaretin ardından program sona erdi.