29.03.2022

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları Merkez İlçe Müftülüklerini Ziyaret Etti

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları Sorumlusu Zahide Çığlı, üyeler Hatice Erdemir, Ümran Tepehan ve İl Müftü Yardımcısı Fikriye Özkan Ramazan Ayı öncesi ilimizde yaptıkları hayri ve sosyal çalışmalar hakkında bilgi vermek amaçlı Battalgazi İlçe Müftüsü Hüseyin Özdemir ve Yeşilyurt İlçe Müftüsü Mehmet Şirin Ayral’ ı makamlarında ziyaret ettiler. Yapılan görüşmelerde kendilerinden maddi manevi destek vermeleri talep edilirken, birlikte daha güzel nasıl çalışmalar yapılabileceği istişare edildi. Bu bağlamda yeni projemiz olan “Hayata Başlarken” kampanyası da anlatıldı. Müftülerimiz de yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken her zaman hayırlara vesile olacak çalışmalara destek vereceklerini belirttiler.