09.04.2022

Türk Polis Teşkilatı'nın 177. Kuruluş Yıl Dönümü Nedeniyle Aziz Şehitlerimizin Ruhuna Mevlid-i Şerif Okundu

Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Kernek Karagözlüler Camiinde aziz Şehitlerimizin ruhuna Mevlid-i Şerif okundu. İl Müftüsü Veysel Işıldar konuşmasında “Allah yolunda öldürülenlere sakın ölüler demeyin. Bilakis onlar diridirler, Rableri katında Allah'ın, lütfundan kendilerine verdiği nimetlerin sevincini yaşayarak rızıklandırılmaktadırlar.” ayetlerine vurgu yaparak şehitlerimizin Allah'ın fazlı kereminden rızıklandırıldıklarını aktardı. Müftü Işıldar, Mehmetçiğin ve güvenlik güçlerinin her yerde vatan için seferber olduğunu dile getirdi. Işıldar "Allah onlara güç kuvvet versin. Her zaman dualarımızla güvenlik güçlerimizin yanındayız. Dua en büyük güçtür. Rabbim maddi olarak da manevi olarak da güçlü olmayı milletimize nasip eylesin." şeklinde konuştu.