01.06.2022

Gönül Gözüyle Kur’an Yolunda

İl Müftümüz Veysel Işıldar ve eşi Şule Işıldar, Ali Ayabakan Kur’an Kursunda eğitim gören görme engelli kadın kursiyerlerin Kur’an-ı Kerim'e geçmeleri nedeniyle düzenlenen programa katıldı.

İl Müftümüz Işıldar, görme engelli ve ihtiyaç odaklı Kur'an kursumuzda eğitim gören kursiyerlerle sohbet etti. "Başta Yeşilyurt İlçe Müftülüğünü ve engelleri aşarak gönül gözüyle Kur'an yolunda olan kadın kursiyerleri, ailelerini ve hocaları Beyaz Keskin' i tebrik eden IŞILDAR burada bu başarıyı gösteren öğrencilerimiz bizlere Kur’an-ı Kerim öğrenmenin, onunla hemhâl olmanın önünde hiçbir engel olmadığını gösterdi.” dedi.

Programda İl Müftü Yardımcısı Fikriye Özkan ve Yeşilyurt İlçe Vaizi Seher Can 'da hazır bulundular.

Hatıra fotoğrafı çekimiyle program sona erdi.