09.06.2022

"Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” Projesi Kültür Şenlikleri Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde yürütülen “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” projesi tamamlanarak Necip Fazıl Camii'nde kültür şenlikleri düzenlendi.

Program Tevfik İleri İHO Öğrencisi Kur’an-ı güzel okuma birincisi Ahmet Kinni tarafından okunan Kur’an tilaveti ile başladı.

Kültür Şenliklerine katılarak bir konuşma gerçekleştiren İl Müftüsü Vekili Fikriye Özkan, değerlerimize sahip çıkmanın öneminden bahsederek projeyi başarıyla tamamlayan öğrencileri tebrik etti. Daha sonra protokol konuşmalarının ardından projede yer alan gençler, Değerler Geçiti ile 5 aylık süreçte edindikleri kazanımları sundular. Şiir ve ezgilerin sonrasında GSB Hanımın Çiftliği Gençlik Merkezince farklı stantlar kurularak oyunlar oynandı.

Geliri söz konusu projede kullanılmak üzere düzenlenen kermes, Öğle namazının cemaatle kılınmasının ardından devam etti.

Kültür Şenliği, İl Müftü Yardımcısı Abdullah Bekiroğlu’nun projede yer alan Kurumlara teşekkür etmesiyle son buldu.