05.11.2022

Umreci Uğurlama Merasimi Düzenlendi

Müftülüğümüz Hac ve Umre Bürosu önünde 59 umreci vatandaş için uğurlama programı yapıldı.

Umre ibadetini ifa etmek için Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umreye gidecek vatandaşlar için İl Müftülüğümüz Hac ve Umre Bürosu önünde uğurlama programı yapıldı.

Servisli 15 Günlük 6. Turda 25 kişi ve Servisli 24 Günlük 4. Turda 34 kişinin kayıtlı olduğu umre seferleri 4-5 Kasım 2022 tarihlerinde uğurlama merasimi düzenlendi.

Umreci adayları vatandaşların yanı sıra aileleri ve yakınlarının katıldığı törende İl Müftüsü Veysel Işıldar yaptığı konuşmada, umrecilerimizin sağ ve salimen eksiksiz bir şekilde umre ibadeti ve kutsal mekanlardaki ziyaretlerini yaparak günahlarından arınmış bir şekilde memleketimize dönmeleri duasında bulundu. Daha sonra yapılan duaların ardından umrecilerimiz Elazığ Havalimanına doğru hareket ettiler.