20.01.2023

“Mum Dibini Işıtır” Projesi Hayata Geçirildi

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından Din görevlileri ve müftülük personeli eşlerine yönelik, pilot olarak seçilen 20 il’ de “Mum Dibini Işıtır” projesi başlatıldı.

Din görevlisi ailelerini destekleyerek onlara büyük bir ailenin mensubu olduklarını hatırlatmak, TDV gönüllü Faaliyetlerinde yer almalarını teşvik etmek amacıyla Eğitim, Kültürel, Sosyal ve Gönüllü faaliyetleri olmak üzere dört kategoride ve 13 başlık altında Başkanlığımız tarafından “Mum Dibini Işıtır” projesi hayata geçirildi.

Pilot olarak seçilen iller arasında bulunan Malatya Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Merkezi tarafından proje kapsamında tanışma toplantısı yapıldı.
Vaiz Saliha Ayyıldız tarafından sunumu yapılan tanışma toplantısına İl Müftümüz Şahin Yıldırım'ın eşi Makbule Yıldırım hanımefendi, Kur'an Kursu Öğreticileri ve Din görevlilerimizin eşleri katıldı.