14.06.2021

Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş

Ülkemizde ve mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimize emanetiniz olan Kurbanlarınızla umut olmaya başladık. Türkiye Diyanet Vakfı Arapgir Şubemize ilk Vekaletle Kurban bağışını Arapgir'de ikamet eden Selami ÇELEBİ isimli vatandaşımız yaptı. Vekaleti teslim alan Türkiye Diyanet Vakfı Arapgir Şubesi Başkanı (İlçe Müftüsü) Hasan UYAN: "2021 Yılı Vekaletle Kurban alımlarını Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak ortaklaşa yürüttüğümüz organizasyonla başlatmış bulunmaktayız. Mazlumlara umut olmak gayesiyle başlatılan bu organizasyonun hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Türkiye Diyanet Vakfı Arapgir Şubesi olarak Kurban bağışlarınıza talibiz. Müftülüğümüze direk nakit olarak makbuz karşılığı bağış yapılabileceği gibi aynı zamanda bagis.tdv.org adresinden de vatandaşlarımız bağışlarını yapabilirler" dedi.