30.03.2021

Diyanet Genç Gönüllüleri Battalgazi Belediye Başkanı Osman GÜDER’i Makamında Ziyaret Etti

Malatya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğüne bağlı diyanet genç gönüllüleri Battalgazi Belediye Başkanı Osman GÜDER’i makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan GÜDER gençlerle sohbet etti. Gençlik çalışmalarının tüm çalışmaların temelini oluşturduğu ifade eden Başkan GÜDER Gençlik çalışmaları ile ilgili kurumların karşılıklı yardımlaşmada bulunmasının elzem olduğunu, Belediye olarak her daim gençlerin hizmetinde olduğunu ifade etti. Ziyarette İl Müftülüğü Din Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa KÜÇÜKARSLAN ve İl Murakıbı Ümmügülsüm B. SALTIK müftülüğün yürütmüş olduğu gençlik çalışmaları hakkında Başkan GÜDER’e bilgi verdi. Ziyaretten memnuniyetini ifade Başkan GÜDER diyanet genç gönüllülerine teşekkür etti.