28.09.2020

Rektör Prof. Dr. KIZILAY’a Hayırlı Olsun Ziyareti

İl Müftümüz Veysel IŞILDAR, İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Ahmet KIZILAY’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

25.09.2020 Cuma günü gerçekleşen ziyarette İl Müftümüz IŞILDAR’a İl Gençlik Koordinatörü Vaizimiz Feyza UÇAR’da eşlik etti.

İl Müftümüz IŞILDAR ve Gençlik Koordinatörümüz UÇAR, Rektör Prof. Dr. KIZILAY’a Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğünün gençlerin gelişimine katkı sağlamaya yönelik salgın döneminde düzenlenen online çalışmalar ve planlanan diğer faaliyetler hakkında bilgiler vererek, İnönü Üniversitesi ve İl Müftülüğü arası işbirliği hususunda neler yapılabileceği, gençlik çalışmalarında nasıl bir yol takip edilebileceği hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. KIZILAY ise İl Müftümüz IŞILDAR ve Gençlik Koordinatörümüz UÇAR’a ziyaretleri ve yürüttükleri başarılı çalışmalar dolayısıyla teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte de iş birliklerinin devam edeceğini belirtti.