09.11.2020

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinde Diyanet Genç Ofis Hizmete Açıldı

Müftülüğümüz İl Gençlik Koordinatörlüğü tarafından 02.11.2020 Pazartesi günü, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinde,  fakülte bünyesinde eğitim gören gençlere manevi danışmanlık ve rehberlik hizmeti sunmak amacıyla Diyanet Genç Ofis hizmete açıldı.

Açılışa İl Müftümüz Veysel IŞILDAR, İl Müftü Yardımcımız Fikriye ÖZKAN, İl Gençlik Koordinatörümüz Vaiz Feyza UÇAR ve Diyanet Genç Ofiste gençlere hizmet sunacak görevlilerimiz katıldı.

İl Müftümüz IŞILDAR, Diyanet İşleri Başkanlığının ülkemiz genelinde yaptığı faaliyetlerle gençleri inanç, ahlak ve ibadet bütünlüğü içerisinde, her türlü kötü davranış kalıpları ve bağımlılıklardan uzak tutmayı hedeflediğini belirterek; “Gençlerimizin kalplerinin sevgiyle, dimağlarının bilgiyle aydınlanmasını istiyoruz ve bu yönde hizmetler üretmeye gayret gösteriyoruz. Doğru bilgi hedefimiz, sağlam inanç amacımız, güzel ahlak misyonumuz, neşeyi ve huzuru Rabbine kullukta bulan bir gençlik yetiştirmek ise vizyonumuzdur. Gençlerimiz için alanında uzman kişilerle bizler buradayız. Hafta içi her gün 11.00-14.00 saatleri arasında, Müftülüğümüz tarafından görevlendirilen 2 Manevi Danışmanımız gençlerimize birebir danışmanlık yapacak ve farklı etkinliklerle gençlerimize yönelik çalışmalar yürütecekler” dedi.

Diyanet Genç Ofis ile ilgili tanıtım standı oluşturularak, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle kandil simidi ikram edildi.