21.12.2020

İl Müftümüz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut DURMUŞ’u Ziyaret Etti

İl Müftümüz Veysel IŞILDAR, İl Gençlik Koordinatörümüz Vaiz Feyza UÇAR, Din Hizmetleri ve Eğitimi Kısım Şefi Özkan ÖNER ile birlikte 16.12.2020 Çarşamba günü İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut DURMUŞ’u ziyaret etti.

Ziyarette, İl Müftümüz IŞILDAR, Diyanet İşleri Başkanlığının ülkemiz genelinde gençlere yönelik yaptığı faaliyetler ile ilgili Dekan Prof. Dr. DURMUŞ’a bilgiler aktardı. Ayrıca Tıp Fakültesinde eğitim gören gençlere, Müftülüğümüz İl Gençlik Koordinatörlüğü tarafından manevi danışmanlık ve rehberlik hizmeti sunmak amacıyla açılan Diyanet Genç Ofis bünyesinde yürütülen hizmetler ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

İl Müftümüz IŞILDAR, Tıp Fakültesi bünyesinde Diyanet Genç Ofis’in açılmasında kendilerine verdiği destek dolayısıyla Dekan Prof. Dr. DURMUŞ’a teşekkür etti.