04.10.2021

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde Görevli Polis Memurları Camiler ve Din Görevleri Haftası Münasebetiyle İl Müftümüzü Ziyaret Etti

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları, Camiler ve Din Görevleri Haftası münasebetiyle, 04.10.2021 Pazartesi günü İl Müftümüz Veysel IŞILDAR'ı ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Ercan DAĞDEVİREN'in selam ve tebriklerini ileten polis memurları, Camiler ve Din Görevleri Haftasını kutladılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve teşekkür eden İl Müftümüz IŞILDAR, her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftasının bu yıl ki temasının Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından “Camiye Gösterir Vefa, 365 Gün, Günde 5 Defa” olarak belirlendiğini ifade ederek, hafta münasebetiyle birçok etkinlik düzenleneceğini söyledi.