11.04.2022

Ramazan Ziyareti ve Proje Tanıtımı Yapıldı

İl Müftü Yardımcımız Fikriye ÖZKAN ve Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şubesi Kadın Kolları üye ve gönüllülerimiz Ramazan ayı münasebetiyle Sayın Valimizin eşi Nagihan BARUŞ, Büyükşehir Belediye Başkanımızın eşi Hafize GÜRKAN, Yeşilyurt Belediye Başkanımızın eşi Semra ÇINAR ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Nurcan BERBER' i ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarette Kadın Kollarının çalışmaları hakkında bilgi verildikten sonra Vakfımızın Türkiye geneli 55 ilde başlattığı "Hayata Başlarken" projesinin tanıtımı yapıldı ve projeye destekleri istendi.

Yardımlaşma ve dayanışma ruhunun zirveye çıktığı Ramazan ayında Türkiye Diyanet Vakfımızın "Beklenen Sensin! Kardeşliğimiz Zekatla Bereketlensin" çağrısıyla vatandaşlarımızın zekat ve fitrelerini yurt içi ve yurt dışında ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak önemli bir vazife ifa ettiğini; bağışların il ve ilçe müftülüklerimiz vasıtasıyla yapılabileceği hatırlatıldı. Verimli geçen ziyaretlerin sonunda Başkanlığımızın yayınları hediye edildi.