18.04.2024

Malatya Müftülüğünde Devir Teslim Töreni

İlimizden Çorum İl Müftülüğüne ataması yapılan Şahin Yıldırım’ın yerine Malatya İl Müftüsü olarak ataması yapılan Ramazan Dolu için sarık ve cübbe giyme merasimi yapıldı.

Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen program, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Kurum amirleri, çevre İl Müftüleri, İlçe Müftüleri, Din Görevlileri ve vatandaşların yoğun  katılımı ile gerçekleştirildi.

Halef ve selef müftülerin yapmış olduğu konuşmalardan sonra hayırlı olsun konuşması yapan Malatya Valisi Sayın Ersin Yazıcı; Şahin Yıldırım müftümüzün gidişi ve yerine atanan müftümüze de hayırlı olsun demek için bir aradayız. Çorum'a hayırlı olsun diyorum. İyi bir müftü kazandıklarını burada kendilerine ifade etmek isterim. İlimize ataması yapılan Ramazan Dolu hocamıza da yeni görevi hayırlı olsun. İki hocamız için çalışacakları şehirlerde hayırlı hizmetler diliyorum. Dedi.

Cübbe ve sarık giyme töreni ile görevi devralan Malatya İl Müftüsü Ramazan Dolu için Elazığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ tarafından Dua yapıldı.

Program, Hediye takdimi ve programlara katılan Kurum amirleri, Din görevlileri, İş İnsanları, STK Başkanlarının iyi niyet konuşmaları ve hayırlı olsun dilekleri ile son buldu.