11.04.2016

Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Ekrem KELEŞ "İrfan Meclisi Hikmet Sofrası" Programlarının İlkine Katıldı

İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından 07-09 Nisan 2016t tarihleri arasında düzenlenen "Din ve Trafik" sempozyumuna katılmak maksadıyla İlimize gelen Başkanlığımız Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Ekrem KELEŞ, 07.04.2016 Perşembe günü tarihi Beşkonaklarda hizmet veren Müftülüğümüze bağlı Aile ve Dini Rehberlik Bürosunda ki "İrfan Meclisi Hikmet Sofrası" programına katıldı ve katılımcılara sohbet etti.

Müftülüğümüz tarafından ilk defa düzenlenen "İrfan Meclisi Hikmet Sofrası" programına Sayın Valimiz Süleyman KAMÇI, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer URHAL, İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret KARAMAN, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim BABAHANOĞLU, İl Müftümüz Ümit ÇİMEN ve Müftü Yardımcılarımız, İl Kültür ve Turizm Müdürü Derviş ÖZBAY, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin ERKOÇ, Meclis Başkanı Sami PAYZA ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Şevket KESKİN, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali EVREN katıldı.

Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Ekrem KELEŞ, program öncesinde de Müftülüğümüzü ziyaret ederek, İl Müftümüz Ümit ÇİMEN ile bir süre görüşüp, sohbet ettikten sonra Müftülüğümüzden ayrıldı.