27.05.2016

Malatya ADRB' de Konferans

Müftülüğümüz Beşkonaklar Diyanet  Kültür  Merkezimizde, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından “İrfan Meclisi Hikmet Sofrası” nda, Sayın Valimizin eşi Muhterem Ayşe KAMÇI Hanımefendinin himayelerinde, Dini – Kültürel programlar gerçekleştirildi.

Vaizimiz Feyza UÇAR, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlileri Yasemin ÇATI ve Mukaddes MEMİ organizasyonunda gerçekleştirilen, Sayın Valimizin eşi ve hanımefendilerin katıldığı programda Uzman Terapist Çağla YARDIMCI, "Duanın İnsan Psikolojisi Üzerindeki Etkileri" konulu konferans verdi.

Ayrıca İl Vaizimiz Feyza UÇAR, yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle on bir ayın sultanı Ramazan ayının fazilet ve bereketi hakkında konuştu.

Program sonunda İl Müftülüğümüz adına Uzman terapist Çağla YARDIMCI' ya hediye takdim edildi.