19.07.2022

Yaz Kur'an Kursu Öğrencileri 15 Temmuz Programı

15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen ihanetin unutulmaması ve unutturulmaması adına İlçemizdeki bütün Yaz Kur'an Kurslarında programlar icra edildi. Ayrıca Yazıhan Merkezde bulunan Yaz Kur'an Kurslarımızın beraberce gerçekleştirmiş olduğu programa çocuklarımız yoğun ilgi gösterdi. Programa İlçe Kaymakamı Mehmet Faruk KAZDAL, İlçe Müftüsü Abdullah SUCU ve diğer kurum amirleri katıldı. İlçe Müftüsü Abdullah SUCU, açılış konuşmalarında çocuklarımızı ve nesillerimizi Allah ile aldatanlara karşı uyanık olmamız gerektiği mesajını verdi. Programda bir öğrencimizin okuduğu  Şehit Ömer HALİSDEMİR üzerine yazılan 30 Kuş Şiiri ayrı bir anlam kattı. Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program, Solo ve diğer koro çalışmaları ile devam edip tüm şehitlerimize dua, Gazilerimize de minnet ve şükran ile son buldu.