03.06.2022

4-6 YAŞ ÖĞRENCİLERİMİZ MEZUN OLDULAR

2021-2022 Yılı Eğitim Öğretim Sezonunun sonunda Müslime Akyüz 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencilerimiz mezuniyet sevincini yaşadılar. Programımıza İlçe protokolü, aileler, vatandaşlarımız ve din görevlilerimiz katıldılar. Programımız İstiklal Marşı, Köprülü Mehmet Paşa Camii İmam-Hatibi Hacı Yusuf ASLANIN Kur'anı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe Müftümüz Sayın Hasan YEŞİLDAL yaptığı açılış konuşmasında Başkanlığımızın 4-6 Yaş Kuran Kurslarına verdiği önemden bahsederek hem çocuklarını bizlere emanet eden ailelere hemde çocuklarımızın yetişmesinde büyük emeği olan Kuran Kursu Öğreticilerimize teşekkür etti. Daha sonra çocuklarımız Kuranı Kerim tilavetleri, Hadisler, Dualar, şiir ve ilahilerle hünerlerini sergileyip izleyenlere doyumsuz bir an yaşattılar. Program Çocuklarımıza Belge takdimi ve Kuran okumaya geçen çocuklarımza Madalya takdimi ile son buldu.